Inspirerende foredrag om forebyggelse af ensomhed

30.04.2018
Vil du gerne ud af din ensomhed og ind i et fællesskab? Så bliv inspireret af Gitte Jepsens foredrag onsdag den 16. maj

I tråd med Grundfortællingen, kommer Gitte Jepsen og holder foredrag om, hvad man som psykisk sårbar kan gøre for sig selv – alene og/eller sammen med andre, for at passe godt på sig selv, pleje sig selv og derved lære at stå mere fast.

Gitte Jepsen præsenterer en række hverdagsaktiviteter, som forebygger ensomhed og kommer ind på, hvordan følelsen af fællesskab og tilhørsforhold er grundlæggende i et sundt og aktivt hverdagsliv på trods af psykisk sårbarhed og handicap.

Gitte gør det enkelt - alle kan være med. Gitte taler sammenhængende i første del og I anden del kan der stilles spørgsmål eller gives feedback.

Tid og sted:
Onsdag d. 16. maj kl. 14-16 i lokale E i Kulturhuset på Birkedommervej 43.

Tilmedling og info:
Til Isabelle på mail hb76@sof.kk.dk eller 30 58 03 00
eller Elin på mail lg42@sof.kk.dk 30 58 03 58

Grundfortællingen er en del af en større omstilling i Socialpsykiatrien. Socialforvaltningen har udfærdiget dette fælles faglige fundament, der skal kvalitetssikre indsatsen for og med brugerne af Socialpsykiatrien i Københavns Kommune. Grundfortællingen er for alle i Socialpsykiatrien, for borgere og medarbejdere, ledere og pårørende. Planen er, at også Socialpsykiatriens samarbejdspartnere – Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Sundhedsforvaltningen, kriminalforsorgen m.fl. – får adgang til Grundfortællingen, så arbejdet med recovery og rehabilitering kan sprede sig til andre sektorer og instanser.