Gloria Mediehus

Gloria Mediehus er et brugerdrevet Mediehus i Københavns Kommunes socialpsykiatri.

Gloria Mediehus
Gloria henvender sig til alle med interesse for socialpsykiatri, psykisk sårbarhed, rehabilitering og recovery.

Gloria startede ud med at være et nyhedsblad, der i første omgang dækkede og udkom i København NV og siden november 2018 hele København. I november 2019 kom radioen til, og i maj 2020 begyndte vi at producere podcasts og sende nyhedsudsendelser på vores facebookside: Gloria Mediehus.

Bydækkende og online Gloria Nyhedsblad udkommer i hele København den første mandag i måneden. Radioen sendes midt i måneden, og nyhedsudsendelserne sendes hver fredag kl. 12.00 på vores facebookside. Vores podcasts udkommer løbende.

Du finder vores podcast og radioudsendelser på iTunes og der, hvor du ellers henter dine podcasts. Vi hedder “Glorias Radio” og “Glorias Podcast”.

Det finder du i Gloria
Hver måned har Gloria et nyt tema i bladet og radioen, som holdes op mod psykisk sårbarhed. Derudover finder du artikler og indslag om nyheder i socialpsykiatrien, rehabilitering og recovery samt en aktivitetsoversigt i bladet.

I nyhedsudsendelsen får du aktuelle nyheder og et overblik over den kommende uges aktiviteter i socialpsykiatrien.

Vores podcasts dykker ned i mange forskellige emner.

Det laver vi
Vi producerer selv alt, helt fra idéplan til slutprodukt, både i nyhedsbladet, radioprogrammerne, podcastene og nyhedsudsendelserne. Der skrives tekster, læses korrektur, tages billeder, laves interview, laves layout, distribueres, optages lyd og video. Vi redigerer i de professionelle Adobe-programmer: inDesign, Photoshop og Premier Pro.

Her bor vi
Gloria Mediehus har til huse på Skjulhøj Allé 2 i Vanløse og har en chefredaktør, en redaktør samt to redaktionsmedarbejdere i ordinære ansættelser.

Derudover er der flere ansættelsesformer på Gloria: Førtidspensionister i løntilskud Brugerlønsansatte Praktikanter Frivillige

Kontakt os
Har du lyst til at blive en del af redaktionen, så er du velkommen til at ringe eller sende en mail til redaktør Toril K. Vikeså på JR4E@kk.dk, tlf. 5124 9934

 

Tilmeld dig nyhedsbladet Gloria

Tilmeld dig nyhedsbladet Gloria

Kontakt

Redaktør
Toril Kolstø Vikeså
Tlf. 51 24 99 34
JR4E@kk.dk

Chefredaktør
Lotte Chili Kristensen
Tlf. 21 35 52 46
CV48@kk.dk