Ledige stillinger

I Center Nord-Vest er vi altid på udkig efter nye kompetente medarbejdere

Søger du arbejde inden for det socialpsykiatriske område? Så hører vi gerne fra dig, uanset om vi har ledige stillinger eller ej. Vi gør en dyd ud af at rekruttere de helt rigtige medarbejdere og har konstant fokus på ansættelsesprocessen, da der med 250 ansatte er en naturlig udskiftning i medarbejderstaben med jævne mellemrum. Center Nord-Vest er en mangfoldig arbejdsplads, der beskæftiger mange forskellige faggrupper, herunder kontaktpersoner, klubmedarbejdere, praktiske medarbejdere, kontorpersonale, projektmedarbejdere, værkstedsmedarbejdere og ledere med forskellig faglig baggrund.

 

Ansøgning

Vi foretrækker at modtage ansøgninger på aktuelle stillingsopslag og specifikke stillinger.
Hvis du alligevel ønsker at sende en uopfordret ansøgning, skal den som minimum indeholde angivelse af hvilken enhed/botilbud eller fagområde, du søger ansættelse inden for samt vedlægges de relevante oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse samt referencemuligheder.

Send ansøgningen til:
center-nordvest-job@sof.kk.dk

Hvis du ønsker at vide mere om rekrutterings- og ansættelsesprocessen i Center Nord-Vest, kan du læse mere i vores personalepolitik nederst på siden. 

Ledige stillinger i Center Nord-Vest

Det er pt. ingen ledige stillinger i Center Nordvest