Lær at lave fire favoritter fra Café Vigørs køkken

05.01.2018
  • ""
Nina Eg Hansen er Administrerende direktør i Socialforvaltningen. Hendes personlige nytårsforsæt for 2018 er at blive bedre til at lave mad.

Café Vigør vil gerne hjælpe direktionen med at holde deres nytårsforsætter for 2018. Derfor har caféen fundet fire favoritter fra Caféens menu frem.

For Socialforvaltningens tre direktører er nemlig kommet med deres professionelle og personlige nytårsforsætter for 2018.

De professionelle nytårsforsætter for arbejdet i SOF har fokus på indsatsen mod ensomhed og en forbedring af livskvaliteten for de mest udsatte mennesker i København. Men Nina Eg Hansens forsæt er en forbedring af hendes evner i et køkken. Det mener hendes familie ihvertfald det skal være; 

”De peger samstemmende på, at de virkelig synes, at jeg skulle blive bedre til at lave mad. Det er jeg også elendig til. Når min mand ikke er hjemme, varmer jeg noget, som han har stillet i køleskabet til os, eller tyr til boller i karry eller Bøf Stroganoff fra Slagter Lund. Det bliver lidt trist i længden, synes børnene. Mit forsæt er derfor, at jeg lærer at lave fire retter mad efter børnenes valg,” fortæller Nina Eg Hansen til Socialforvaltningens Nyhedsbrev.

Fredag d. 2. februar kommer Nina Eg Hansen i et par timers praktik i Café Vigør, så hun kan lære at lave én af retterne.

De fire opskrifter er herunder. De er lette at lave, både i store og små portioner og der er noget for enhver smag, så både børn og voksne kan være med!

Godt nytår - og velbekomme!

 

Café Vigør er et aktivitets- og samværstilbud under Socialpsykiatrisk Center Nordvest med fokus på rehabilitering, fællesskab og arbejdsglæde.