Vil du være med til at lave æblemost?

19.07.2018
  • ""
Fra august tilbyder Center Nord-Vest i samarbejde med Amager Æblemosteri et forløb, hvor du kan være med til at producere æblemost

Fra august tilbyder Center Nord-Vest i samarbejde med Amager Æblemosteri et særligt forløb med produktion af æblemost.

Tilbuddet henvender sig til dig, der ønsker variation og forandring i tilværelsen. Forløbet vil udvikle dine evner til at tilpasse dig nye rammer og bevæge dig ud af din vante komfortzone. Vi tror nemlig på at variation i dagligdagen, luftforandring og det at skulle socialisere med nye kollegaer, er en givende udfordring for alle.

Hos Amager Æblemosteri vil du indgå direkte i produktionsprocessen, hvor du bliver en del af et team, der er afhængige af hinanden. På Amager Æblemosteri vil det ligesom i Center Nord-Vest være muligt at tilpasse arbejdsopgaverne, så de passer til lige præcis dine behov. Arbejdet vil primært foregå under åben himmel, så hvis dette tiltaler dig, vil der være masser af mulighed for frisk luft undervejs. Dine kerneopgaver bliver plukning og mostning af æbler fra private haver. Derudover vil arbejdet omfatte lagerhåndtering, pakning og salg.

Tilbuddet vil indeholde en lige fordeling af meningsfulde og udfordrende funktioner, og samtidig sørger vi for, at du bliver budt velkommen til et rart arbejdsmiljø med plads til alle. Gennem forløbet har vi nemlig en forventning om at alle ansatte bidrager til en god gruppedynamik og et imødekommende fællesskab.

Hvornår

Du har mulighed for at starte på forløbet allerede tirsdag d. 7/8 i tidsrummet mellem 9-15, men der vil også være mulighed for at tilkoble dig senere, da forløbet vil fortsætte de følgende tirsdage.

Når der er nok tilmeldte, vil repræsentant fra Center Nord-Vest, Marc Espersen, først afholde et informationsmøde omkring forløbet, og derefter vil Marc tage med de første par arbejdsdage.

Hvis du har interesse for forløbet kontakt:

Marc Espersen
Tlf: 29 28 24 06
Email: J51e@sof.kk.dk